با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
دانلود کتابچه پیشگیری خسارت آفات گلخانه از کتاب های مفید با کاربری عمومی می باشد. هم اکنون فایل PDF این کتاب در اختیار شما دوستان قرار می گیرد. این مطلب توسط وب سایت حشرات از منظر گیاهپزشکی به صورت رایگان در دسترس عموم قرار می گیرد و کپي برداري بدون ذکر منبع مجاز نمي باشد.
لینک کتاب در سایت آمازون (روی آیکن زیر کلیک کنید):
دوستان عزیز لینک های مربوط به دانلود تمامی کتابها تصحیح شده است و شما می توانید برای ورود به قسمت دانلود تمامی کتابهای حشره شناسی بر روی لینک زیر کلیک کنید.
کتاب (ژورنال) Annual Review of Entomology و Annual Review of Phytopathology از مهمترین منابع تحقیقاتی برای دانشجویان، اساتید، محققین گیاهپزشکی در جهت نوشتن مقالات، پایان نامه، سمینار، تحقیق و... می باشد. هم اکنون فایل PDF این کتاب در اختیار شما دوستان قرار می گیرد. این مطلب توسط وب سایت حشرات از منظر گیاهپزشکی به صورت رایگان در دسترس عموم قرار می گیرد و کپي برداري بدون ذکر منبع مجاز نمي باشد.
بنابه درخواست دوستان نسخه های 2018 ژورنال Annual Review of Entomology و 2016 و 2017 ژورنال Annual Review of Phytopathology در سایت قرار گرفت.
دوستان عزیز لینک های مربوط به دانلود تمامی کتابها تصحیح شده است و شما می توانید برای ورود به قسمت دانلود تمامی کتابهای حشره شناسی بر روی لینک زیر کلیک کنید.
فهرست نشریات فارسی گیاهپزشکی برای چاپ مقالات دانشجویان
به درخواست کاربران فهرست نشریات فارسی گیاهپزشکی برای چاپ مقالات دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری در این پست قرار گرفته است. این مطلب توسط وب سایت انسکتاریوم (insectarium.ir) به صورت رایگان در دسترس عموم قرار می گیرد و کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نمیباشد.
این صفحه در تیر ماه 1396 به روزرسانی شده است (24 نشریه) نشریه مدیریت آفات کشاورزی اضافه شد.
چه کساني براي نخستين بار بيش از 2 هفته در فضا بسر بردند؟
«اندريان نيکلايف» و «ويتالي سواستيانف» کيهان نوردان «سايوز-9» نخستين کيهان نورداني بودند که بيش از 2 هفته در فضا زندگي کردند. سايوز 9-روز 1 ژوئن 1970 راهي مدار زمين شد اين نخستين پرتاب شبانه ناو سرنشين دار در شوروي بود. پس از استقرار در مدار، کيهان نوردان برنامه سفر طولاني خود را در آغاز کردند. آنها هر روز بررسي هاي پزشکي، زيست شناسي، نظارت و عکسبرداري از خشکي ها و آب هاي زمين، هم چنين ابرها را صورت مي دادند. براي جلوگيري از تأثيرات منفي بي وزني بر روي ارگانيزم بدن کيهان نوردان، براي آنها تمرين هاي ورزشي مخصوصي پيش بيني شده بود. کيهان نوردان، سايوز-9 نه تنها بررسي هاي علمي را صورت مي دادند بلکه روش هاي زندگي طولاني مدت وحل مشکلات در فضا را مي آموختند. در 16 ژوئن يعني پانزدهمين شبانه روز پرواز، کيهان نوردان سايوز-7 رکورد جديدي در اقامت فضايي بوجود آورند و مدت پرواز آنها از فضانوردان آمريکايي در جميني -7 بيشتر شد. در 19 ژوئن يعني هجدهمين شبانه روز پرواز، در دور 287، کيهان نوردان برنامه پرواز را به طور کامل اجرا کرده و به زمين بازگشتند. کيهان نوردان بعد از اين پرواز رکوردشکن، از نظر پزشکي وضعيت نامساعدي داشتند. مساحت قلب آنها 12 درصد کاهش پيدا کرده بود و از نظر حجم 20 درصد. دور ران آنها 7/5 سانتيمتر کم شده بود. در ماهيچه هاي خود دردي شديدي احساس مي کردند. حدود يک هفته نمي توانستند بايستند و يا به طور مستقل راه بروند. بر اساس نتايج به دست آمده در اين پرواز، يک مجموعه وسايل پيشگيري پزشکي طراحي و ساخته شد. به طور مثال ميدان دور دوار، دوچرخه ثابت، لباس هاي ويژه به نام پنگوئن، دستگاه خلاء چيبيس و غيره که ايستگاه هاي فضايي شوروي به اين وسايل مجهز بودند. اين دستگاه ها بعدها در عمل کارآيي مفيد خود را نشان دادند
سالیان درازی است که منجمان درپی کشف راز چگونگی شکل گیری ستارگان هستند. سالهاست دانشمندان دریافتهاند ستارگان زمانی شکل میگیرند که ماده میان ستاره ای درون ابرهایی بزرگ از مولکولهای هیدروژن دستخوش رمبش گرانشی میشود. در این بین ستارگان سنگینی که جرمشان تا 120 برابر خورشید نیز میرسد باعث ایجاد تابش و بادهای ستارهای بسیار قوی میشوند. اما این ستارگان چگونه میتوانند ابرهای گاز و غباری که ضامن رشد آنهاست را بدون پرتاب به بیرون حفظ و نگهداری کنند؟ اکنون به نظر میرسد این مشکل نسبت به قبل تا حد قابل قبولی حل شده باشد. یک تحقیق جدید منتشر شده در "مجله علم" نشان میدهد که رشد یک ستاره سنگین میتواند با همراهی فشار تابشی رو به بیرون که نیروی گرانشی را مجبور به حرکت دادن مواد به سمت هسته میکند همراه باشد. «مارک کرومهولز»، نویسنده اصلی مقاله فوق و استادیار نجوم و اخترفیزیک در دانشگاه کالیفرنیا معتقد است که یافتههای جدید همچنین می تواند توضیح دهد که چرا ستارگان سنگین تمایل دارند تا در سیستم های دوتایی یا چندتایی ظاهر شوند. فشار تابشی نیرویی است که توسط تابش الکترومغناطیسی به سطوحی که با آنها برخورد میکند وارد میشود. این فشار برای نور معمولی ناچیز و قابل چشم پوشی است اما برای درون ستارگان به دلیل شدت تابش در آن ناحیه بسیار زیاد و قابل توجه است. در ستارگان سنگین فشار تابشی نیروی غالبی است که با گرانش مقابله میکند تا از رمبش اضافی ستاره جلوگیری کند. به گفته کرومهولز :"وقتی فشار تابشی را از یک ستاره سنگین به گاز میان ستارهای اطراف آن (که نسبت به گاز درونی ستاره بسیار تیره تر است-) اعمال میکنید، بایستی توده گاز را منبسط و یا حتی منفجر کند." بررسی های پیشین نشان میدادند که فشار تابشی، مواد خام تشکیل دهنده ستاره را پیش از آنکه یک ستاره بتواند بیش از 20 برابر خورشید بزرگ شود به بیرون پرتاب می کند. این تیم پژوهشی پس از چندین سال بررسی و پژوهش بر روی کدهای رایانهای پیچیده و مختلط، موفق به ساخت نرمافزاری شدند که قادر است یک شبیه سازی سه بعدی از رمبش یک ابر عظیم از گاز میان ستارهای که ستارهای سنگین را خلق میکند ارائه دهد. اما این شبیه سازی چنان پیچیده است که پردازش کامپیوتری آن چندین ماه طول میکشد. این شبیه سازی نشان داد زمانی که گاز و غبار به سمت هسته در حال رشد یک ستاره سنگین میرمبد، ناپایداری های ناشی از تقابل فشار تابشی رو به بیرون و گرانش جانب به مرکز، باعث ایجاد مجراهایی میشوند که تابش از سراسر سحابی به فضای میان ستارهای منتشر میشود، در حالی كه گاز به رمبش رو به مرکز خود از طریق مجراهایی دیگر ادامه میدهد. این نشان میدهد که نیاز به هیچ مکانیزم خارجی نیست و ستارگان سنگین میتوانند از طریق فرایند برافزایشی شکل بگیرند، مانند آنچه در ستارگان کم جرم رخ می دهد. چرخش یک ابر گازی هنگامی که در حال رمبش است منجر به شکل گیری دیسکی از ماده می شود که پیش ستاره در حال رشد را تغذیه میکند. این دیسک از نظر گرانشی ناپایدار است و باعث تجمع و شکلگیری یک سری از ستارههای ثانویه کوچک میشود که با برخورد با پیش ستاره مرکزی منهدم و نابود می شوند.
مادر عزیزم به خاطر تمام مهربانیهایی که در حق من کردی و به من بال و پر دادی و مرابالنده کردی و با سوختن خود عشق و شور در وجودم روشن کردی با همه وجودم و با تک تک سلولهایم دوستت دارم مادرم هستی من ز هستی توست تا هستم و هستی دارمت دوست !
به هنگام خستگی ، گرسنگی و خواب آلودگی از مطالعه کردن جداً اجتناب کنید زیرا این شرایط اصلاً برای مطالعه مفید و موثر نیست بنابراین در ایام امتحانات هنگامی که از خواب و استراحتتان کم می کنید تا بیشتر بخوانید میزان مطالعه مفید و موثر شما سیر نزولی می پیماید و نتیجه بدست آمده هر چند ممکن است شما را راضی کند اما کاملاً سطحی و گذرا بوده و به سرعت به فراموشی منتهی می شود. وقتی احساس می کنید که خسته یا خواب آلوده هستید ، خود را مجبور به مطالعه نکنید . از مطالعه دست بکشید و برای مدتی استراحت کنید . در این هنگام به مطالعه مطالب ساده تر ، مطالب غیر درسی و هر کار یا چیز دیگر که باعث رفع خستگی تان می شود بپردازید . در حالت خستگی و خواب آلودگی ، از مطالعه کردن ، چیزی جز اتلاف وقت عایدتان نمی شود